Glifing comença amb una primera avaluació que situa l’entrenat en la seva edat lectora i en defineix perfil lector. Aquesta és una de les claus de la personalització del camí d’aprenentatge, que respecta el punt de partida i el ritme d’evolució de cada entrenat.

En aquest cas has de triar la sessió d'acord amb l'edat lectora que vulguis veure. Per fer-ho, escull directament un curs escolar:

Infantil

1r Primària

2n Primària

3r Primària

4t Primària

5è Primària

6è Primària

Secundària

Comprensión lectora Glifing
Automatización de la lectura Glifing
Funciones ejecutivas de la lectura Glifing
Glifing és un programa d’entrenament de lectura que comença amb una primera avaluació que defineix el perfil lector de l’entrenat o entrenada en funció de la seva edat. Aquesta avaluació és clau per personalitzar el camí d’aprenentatge, ja que respecta el punt de partida i el ritme d’evolució de cada entrenat o entrenada. La sessió d’avaluació és la primera sessió que l’alumnat ha de fer en primer lloc.
L’èxit acadèmic en lectura del teu fill o filla està al teu abast gràcies a Glifing. Aquest programa ofereix una metodologia innovadora i efectiva per millorar la comprensió lectora i la velocitat de lectura dels joves. A través de l’avaluació inicial, es defineix el perfil lector de cada estudiant i s’adapta el contingut del curs a les seves necessitats i habilitats específiques.
Per fer servir Glifing, simplement has de triar el curs escolar corresponent a l’edat lectora del teu fill o filla. Cada curs disposa d’una àmplia varietat d’activitats i exercicis dissenyats per desenvolupar diferents habilitats de lectura, des de la comprensió de textos fins a la identificació de paraules i la millora de la velocitat de lectura. Amb Glifing, el teu fill o filla pot millorar el rendiment acadèmic en lectura de manera significativa i al seu propi ritme. L’avaluació inicial i la personalització del camí d’aprenentatge garanteixen que cada estudiant rebi l’atenció i el contingut que necessita per avançar en el seu procés d’aprenentatge de manera efectiva.
En resum, Glifing és un programa d’entrenament de lectura que defineix i avalua el perfil lector de cada estudiant per personalitzar el seu camí d’aprenentatge. Amb demos de cursos escolars dissenyats per a diferents edats lectores, Glifing ofereix una metodologia innovadora i efectiva per millorar el rendiment acadèmic en lectura dels nens i nenes i joves. Cal no oblidar que la lectura és la base de qualsevol aprenentatge.