Demo Glifing 1r de Primària

El model de la doble via ens diu que el nostre cervell utilitza dues vies per llegir: la via fonològica (mecanisme de descodificació i automatització), i la via lèxica, relacionada amb la lectura global. La via fonològica és lenta, però ens permetrà llegir qualsevol paraula, la via lèxica és la que ens conferirà velocitat i precisió. Les dues vies juntes ens possibilitaran gaudir de la lectura i extreure el seu significat.

D’altra banda, les funcions executives, com l’atenció i la memòria de treball, han d’estar sempre ben activades.

Escull el tipus de sessió:

Automatitzar lectura

Comprensió lectora

Funcions executives

Comprensió lectora pels nens
Demo Glifing primaria
Escull quin tipus de demo Glifing primaria vols pel teu fill: Comprensió lectora, funcions executives o automatitzar la lectura.

En aquesta pàgina hi trobaràs sessions demo de primer de primària per treballar la lectoescriptura del Mètode Glifing en català. Tria quin tipus de demo de primer de primària vols veure: comprensió lectora, funcions executives o automatitzar la lectura i prova-la gratis. Aquí podràs veure sessions en català en què es treballa el model de doble ruta. El model de doble ruta al cervell ens ajuda a descodificar la lectura global. El model de la doble ruta ens diu que el nostre cervell fa servir dues rutes per llegir: la ruta fonològica (mecanisme de descodificació i automatització) i la ruta lèxica, relacionada amb la lectura global. La ruta fonològica és lenta, però ens permet llegir qualsevol paraula; la ruta lèxica és la que ens proporciona velocitat i precisió. Les dues rutes juntes fan que puguem gaudir de la lectura i extreure’n el significat. D’altra banda, les funcions executives, com ara l’atenció i la memòria de treball, cal que estiguin sempre ben activades per poder comprendre. A Glifing es treballa la comprensió lectora. El Mètode Glifing ofereix un model de comprensió i escriptura. Tria la sessió que vulguis i juga-la gratis. Veuràs que aquestes sessions faciliten l’aprenentatge de la lectura des del joc. Per poder tenir un bon nivell acadèmic és primordial oferir als nens i a les nenes la possibilitat de treballar la comprensió lectora. Els infants aprenen a llegir amb el Mètode Glifing. Els infants milloren la lectura amb el Mètode Glifing, amb la qual cosa s’evita el fracàs escolar. Accedeix gratis a les sessions i veuràs l’eficàcia del Mètode Glifing. Amb aquestes sessions les nenes i els nens aprenen a entendre el que llegeixen i a llegir més de pressa. Milloren en velocitat i comprensió lectora. Glifing està avalat científicament. Els seus resultats són fiables. Els resultats es veuen ràpidament quan el nen o la nena s’entrena cada dia. Glifing t’ajuda a aprendre a llegir en català. La constància en l’entrenament dona fruit. Si practiquem la lectura amb el Mètode Glifing la tasca escolar serà molt més tolerable. La lectura és la base de la vida escolar.