OBRIR UN CENTRE GLIFING

Vols ser un centre Glifing?


La intervenció de professionals formats en l’aplicació del mètode Glifing és essencial per garantir la idoneïtat de l’entrenament.

El Mètode Glifing d’entrenament de la lectura s’ofereix com a eiona de reeducació en centres especialitzats en tractament de dificultats de l’aprenentatge.

Els més de 150 centres que ja ho estan aplicant i les famílies dels seus usuaris estan molt contents amb els resultats i, en conseqüència, nosaltres ens sentim molt orgullosos de poder oferir-lo.

Nom i cognoms(*)

Correu electrònic (*)

Ciutat

Telèfon

Assumpte (*)

Pregunta el que vulguis

ACCEPTO LA POLÍTICA DE PRIVACITAT. De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 t’informem que les dades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de GLIFING S.L. amb la finalitat de gestionar la teva consulta i/o relació o, en cas que sigui així, l’enviament de butlletins. El Data Protection Officer és UNIVER IURIS S.L. (www.uneon.es). Les teves dades seran conservades mentre es gestiona la relació o durant el termini de responsabilitat o mentre estiguis donat d’alta a l’e-mailing. En cas d’informar les dades d’un tercer ho fas havent obtingut el consentiment per al tractament de les dades. L’usuari té el dret d’accés, limitació, portabilitat, reclamació a l’Autoritat Espanyola de Protecció de Dades, supressió o oblit, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament de dades mitjançant el correu electrònic glifing@glifing.com o al domicili social situat a C/Estalvi 3 baixos 08960 de St Just Desvern, Barcelona. Donarem resposta a qualsevol sol·licitud.