Carme Blasco

Mestra, membre de la comissió de mestres.

  • Voluntària al programa Glifing.
  • Sempre ha cregut amb saviesa dels nens i de les nenes i per, tant, ja des de jove va voler estudiar per mestra.
  • Té molts bon records de la seva etapa d’estudiant a l’Escola de Magisteri de Barcelona, cap als anys 80. Va gaudir de la companyia de bons professors (Margarida Musset, Xavier Hernàndez, Lourdes Cirlot….) i companys (Magda Blanes, Cristina Esteve, Montse Giral…), que posteriorment s’ha trobat al llarg de la vida d’ensenyament.
  • Sempre s’ha preguntat quan un nen o nena no pot aprendre, QUÈ PASSA?, això la va portar a seguir-se formant que si HISTÒRIA, diferents POST-GRAUS INFANTIL, EDUCACIÓ ESPECIAL, PSICO-PEDAGOGIA, diferents cursos de formació al mateix temps, que anava treballant a les escoles. Ha intentat implicar-se des de tutora, direcció, Secretaria, Cap d’Estudis, Cap de Departament, Aula d’acollida, coordinadora…. als diferents Centres, on ha treballat, Escola Benviure – St. Boi de Llobregat, Rosselló Pòrcel i Institut Numància a Sta Coloma de Gramenet, Escola Farigola del Clot de BCN, Marià Manent a Premià de Dalt i l’ última Escola Drassanes CAEP a BCN , perquè ara ja està jubilada, tot i que troba a faltar les criatures, per això està amb nosaltres i perquè hi creu en el programa.
  • També va treballar com Assessora LIC a Barcelona a Ciutat Vella, en el moment de màxima arribada d’alumnes d’altres països iniciant, juntament amb altres companys, el Pla d’impuls de la Lectura i posteriorment al Vallès Oriental- Maresme, realitzant la formació a diferents centres de la zona, però mai perdent el contacte directe amb el què es l’escola, l’alumnat i la realitat, que els envolta.